Tarief

Osteopathische intake of een osteopathische behandeling van 45-60 minuten

€ 110,00 

Osteopathische korte behandeling van 30 minuten (alleen in overleg)

€ 65,00

Facturatie

Na afloop van de behandeling is het mogelijk om met pin te betalen in de praktijk. Je kunt ook contant betalen. De factuur ontvang je direct na jouw behandeling via de mail. Desgewenst kun je uiteraard ook een papieren factuur ontvangen. Deze kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

Voor een osteopathische intake of behandeling is geen verwijzing nodig van jouw huisarts of specialist. Ook voor vergoeding van de behandeling door jouw verzekering is een verwijzing niet noodzakelijk.

Vergoeding

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, dan kun je de factuur indienen bij jouw zorgverzekering. Deze wordt dan gedeeltelijk of geheel vergoed. Als osteopaat zijn wij lid van de Nederlandse vereniging voor osteopathie en geregistreerd in het Nederlands register voor osteopathie.
Image
Image

Afspraak wijzigen of annuleren?

Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is om te komen op de afgesproken behandelafspraak. Laat dit alsjeblieft zo snel mogelijk weten, zodat de vrijgekomen plek door iemand anders kan worden opgevuld. Het wijzigen of annuleren van de afspraak kan telefonisch, via het contactformulier of per e-mail. Wij vragen je begrip voor het feit dat afspraken die niet nagekomen worden, of niet 24 uur van tevoren zijn gewijzigd of geannuleerd, in rekening worden gebracht.